Google 

Dobrodošli

    Uštedite na popravcima i kvalitetno i brzo pomladite svoj automobil. Pogledajte naš dijapazon usluga na Cjenik usluga.  Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte telefonom, mobitelom, e-mailom ili putem faxa - ljubazno Vas očekujemo u Prilazu Gjure Deželića 8, 10 000 Zagreb - parking je osiguran za sve klijente.

Branko Ljubić, dipl. ing. strojarstva

O nama

Web site www.ljubic.hr promovira djelovanje obrtničke radionice Strojna obrade motora Ljubić i trgovine rezervnim dijelovima motorne grupe Ljubić Moto d.o.o. Vlasnik obrta i trgovine je gospodin Branko Ljubić, diplomirani inžinjer strojarstva.

    Obrtnička radionica ima preko pola stoljeća dugo tradiciju u strojnoj obradi motora automobila, kamiona i traktora te izradi ležajeva iz bijele kovine. Ljubić Moto d.o.o. bavi se trgovinom rezervnim dijelovima motorne grupe, koja obuhvaća automobile, kamione i traktore.

Povijest

    Radionica za strojnu obradu motora započela je s radom davne 1950. godine. Osnovao ju je gospodin Vilim Ljubić, a u samim počecima bavila se brušenjem radilica te izradom ležajeva iz bijele kovine. Postepenim širenjem posla nabavljali su se novi strojevi, povećavao se djelokrug rada te se s vremenom u potpunosti zaokružila ponuda u domeni strojne obrade dijelova motora. Gospodin Vilim Ljubić odlazi u mirovinu 1981. godine, a radionicu preuzima njegov sin, gospodin Branko Ljubić, diplomirani inžinjer strojarstva, koji radi na modernizaciji strojnog parka i daljnjem podizanju kvalitete rada.

    Otvaranjem tržišta nakon rata te sve većim zahtjevima da se usluga kompletira ponudom dijelova za reparaturu motora, početkom 1997. godine s radom započinje trgovina rezervnih dijelova Ljubić Moto d.o.o. Danas trgovina raspolaže solidnim asortimanom dijelova koji su neophodni za generalnu reparaturu motora, a to su: klipovi, ležajevi, brtvila, klipni prstenovi, košuljice cilindara, ventili, dijelovi razvoda motora, vodne i uljne pumpe i drugo.

    U ponudi su zastupljeni proizvodi renomiranih europskih proizvođača kao što su Goetze, Federal Mogul, AE, KS, Mahle, Febi, IWIS, Ivam i drugi. Strojna obrada motora Ljubić i Ljubić Moto d.o.o danas mogu odgovoriti na svaki izazov što se tiče obrade motora i dijelova motora, u području od malih jednocilindričnih motora, automobilskih i traktorskih - do velikih kamionskih linijskih ili V motora.
english                   deutsch